Geen producten (0)

Nederlands

Geen producten (0)

Showmycollection.com

 

Showmycollection.com verkoopt display materialen voor verzamelaars en detectorzoekers en materialen voor het schoonmaken, conserveren en opbergen van munten, voorwerpen en artefacten. Via onze website, maar ook op beurzen voor verzamelaars en op zoekdagen voor detectorzoekers.

Begin 2018 kwamen we op het idee om een (web)winkel te beginnen voor display materialen voor verzamelaars. Dit idee werd geboren vanuit onze gezamenlijke hobby, het zoeken met de metaaldetector. De gevonden spullen worden door ons in vitrinekasten tentoongesteld aan familie en vrienden. Waar we echter gebrek aan hadden, waren materialen om deze spullen op een mooie en leuke wijze te presenteren. Je wilt natuurlijk niets liever dan je collectie laten zien.

Een naam was snel verzonnen, Showmycollection.com.

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten displaymateriaal voor munten, artefacten en verzamelobjecten, vitrines en materialen voor opslag. Maar ook om munten, vondsten e.d. schoon te maken en te conserveren.

We proberen een zo groot mogelijk assortiment op te bouwen voor alle soorten verzamelaars. Maar natuurlijk kun je niet altijd alles in huis hebben. Daarom staan we ook open voor persoonlijke wensen en ideeën en zullen deze altijd proberen te verwezenlijken.

Omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden, trekken we regelmatig het land in. Daarmee geven we iedereen ook de kans om de materialen en spullen in het echt te zien. En kunnen we laten zien dat we kwaliteit en service belangrijk vinden. We zijn aanwezig op diverse beurzen zoals de militariabeurs en Muntmanifestatie in Houten en op verschillende zoekdagen zoals van de DDA en Detectorworld.

 

Hopelijk tot snel,

Robert en John

 

 

 

 

 

 


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Facebook Twitter

We use cookies to our website. By using the website you agree with this.