Geen producten (0)

Nederlands

Geen producten (0)

Over ons

Detectorworld wordt georganiseerd door Kooistra Detectors B.V. Nederland en International Detector Center GmbH Duitsland samen met Van der Valk Evenementorganisatie

Na de grote en succesvolle Europese Garrett metaaldetector rally in 2017 hebben wij besloten een jaarlijks internationaal metaaldetector evenement te starten genaamd "Detectorworld" voor alle metaaldetector fabrikanten, distributeurs en dealers. 

Detectorworld is de grootste internationale beurs en evenement op het gebied van metaaldetectie. Het brengt de wereld van metaaldetector hobbyisten, goudzoekers, outdoor freaks en archeologen samen in een 6000m2 grote beurshal. U vindt er een beursshow, markt, tweedehands markt, demonstraties, presentaties, vele TV sterren en Youtubers, Catering, Restaurants, Hotel, Kinder animatie en nog veel meer.

Op beide dagen zijn er vele velden en landerijen en zelfs een strand waar u mag zoeken en deel kunt nemen aan de zoekwedstrijden.

Tijdens het evenement kunt u veel kennis en ervaring opdoen van de fabrikanten, experts, archeologen en mede-hobbyisten.
 
Maar geniet vooral ook van de sociale kant van de metaaldetector hobby. Ontmoet al uw zoekvrienden en drink een biertje op deze prachtige hobby!
 
Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten op "Detectorworld"!
 
Karin Kooistra
Evenementorganisatie. 
 

 


Helaas bevinden er zich in deze categorie nog geen producten.

Probeert u het later nog eens!

Facebook Twitter

We use cookies to our website. By using the website you agree with this.